Fitness & gym

Fitness centrum otvorené

Pon – pia od 7:00 do 20:00 a sob – ned od 8:00 do 20:00.

Viac informácií na recepcii HotelaPatriot***

Štandardný jednorázový vstup alebo vstup s kartou

Vstup do Patriot Fitness/Gym nie je a nikdy nebol časovo limitovaný, je jednorázový, neprenosný a platí počas celého dňa až do opustenia priestorov Patriot Fitness/Gym.

Patriot Fitness

Fitness centrum v Hoteli Patriot*** svojim návštevníkom ponúka plne klimatizované dvojpodlažné priestory o rozlohe 320 m2 vybavené vlastnými sociálnymi zariadeniami, sprchami a šatňami. Hostia fitness centra môžu využiť priestranné parkovisko Hotela Patriot***.

Vybavenie

Pri výbere náčinia sme uprednostnili kvalitu. Patriot Fitness je vybavené špičkovými posilňovacími strojmi značky Nautilus, ktoré svojím vyhotovením umožňujú dokonalý silový tréning a zároveň minimalizujú riziko zranenia. Fitness centrum je tiež vybavené technikou na posilnenie kardiovaskulárneho systému. Nájdete tu bežecké pásy, eliptické trenažéry, schodový trenažér, stacionárne bicykle a veslovacie trenažéry Concept 2. Klienti majú k dispozícii okrem posilňovacích strojov aj možnosť cvičenia s voľnou váhou. Samozrejmosťou sú jednoručné činky od 1 kg do 50 kg, či nástroje funkčného tréningu ako Kettlebelly, TRX, medicinbaly, prípadne Flowin.

InBody 230

Pokroková metóda merania pre maximálne presnú analýzu ľudského tela Pomôžeme vám pri celkovej zmene životného štýlu, počnúc vypracovaním výživového plánu, tréningového programu, pravidelných konzultácií a asistencii pri tréningu. Pre našich klientov máme k dispozícii profesionálnu diagnostiku tela pomocou prístroja InBody 230. Komplexné meranie a vyhodnotenie údajov
  • Svalová hmota vs. tuk
  • Diagram kontroly váhy, cieľová váha
  • Diagnóza obezity
  • Vyváženosť postavy
  • Telesný typ
  • Retencia vody
  • Rastový diagram
  • Cvičebný plán
InBody 230 je určený pre profesionálne využitie v medicíne a pre poradcov vo fitness centrách. Objednajte sa na recepcii Patriot Fitness. Cena merania už od 10 €.

Patriot Gym

Sila, rýchlosť, obratnosť, stabilita. To všetko sú zručnosti, ktoré sú viac či menej každodennou súčasťou a potrebou nášho života. Či už potrebujeme premiestniť ťažký nábytok, zodvihnúť akékoľvek bremeno, dobehnúť včas na zastávku autobusu alebo udržať stabilitu a nespadnúť na zľadovatelom chodníku, tieto pre človeka prirodzené zručnosti kvôli príliš pohodlnému spôsobu života chýbajú. Funkčným tréningom ich však môžeme v sebe opäť objaviť a zveľadiť. Hotel Patriot*** včas zachytil tento, podľa nás správny trend v oblasti športu a znova neváhal investovať. Namiesto plánovaného nočného baru, pripravil pre svojich klientov poctivý funkčný Gym, v ktorom je železo železom a jedinou pomocnou „kladkou“ Tvoja správna technika, zručnosť a poctivo vybudovaná sila. Svoju výdrž si tu môžete otestovať na profesionálnych hrazdách a množstve iného náčinia. Vstup do Patriot Fitness a Patriot Gym je povolený osobám do 15 rokov (vrátane) len za prítomnosti dospelej osoby alebo zákonného zástupcu. Kapacita Patriot Fitness & Patriot Gym je obmedzená. Viac informácií tu.

Otváracie hodiny

Pondelok – piatok 7:00 – 21:00 Sobota – nedeľa 8:00 – 20:00

Cenník

Typ vstupného Popis Cena
Jednorázový vstup Štandardný jednorázový vstup 5,50 €
Mesačná parmanentka Platí 30 dní od zakúpenia, 1 vstup denne, neprenosná 47,00 €
Karta – kredit 30 eur Platí 30 dní od zakúpenia, 1 vstup denne, neprenosná 5,00 €
Karta – kredit 50 eur 4,70 €
Karta – kredit 100 eur 4,50 €
Všetky uvedené ceny sú vrátane DPH. Ceny sú platné od 1.1. 2024.